2016. február 20., szombat

Little Butterfly +1 Extra Rész / VKook /

♦ Jungkook Pov ♦


A tegnap este és a mai hajnal felejthetetlen volt. Voltak már a bandának komoly ügyei, de rendőrségi még sosem. Miután V-től könnyes búcsút vettem és hazaértem azonnal az ágyam mágnesként vonzott magához. Végül is, ha az egészből kihúzzuk a balhét, akkor egy jó kis estét tudhattunk a magunkénak. Kipróbálhattam a drogot és egész jót táncoltunk a fiúkkal, és a legjobb, hogy anya ezt nem vette észre, plusz nem is volt kiakadva a hajlani hazatérésem miatt. 

Fáradtan és kissé morcosan nyúltam a párnám alá, amely alól a telefonomat húztam ki és így már nem a fejem alatt rezgett, hanem a kezemben. Az álmosság még mindig lehúzta pilláim, amitől nagy nehezen, hunyorítva sikerült elolvasnom Taehyung nevét a képernyőn majd elhúztam a felvevő gombot és a fülemhez emeltem a tárgyat. 
- Jó reggelt szerelmem, jól aludtál? – szólt bele a telefonba a mély hangja, amitől azonnal átfutott rajtam a hideg.
- Jó reggelt Tae – ásítottam. 
- Úgy hallom, akkor még nem aludtad ki magad – kuncogott bele a készülékbe a vonal végén. 
- Nem igazán. hány óra? – fordultam az ablakom felé, amelyből besütött a nap sugara. 
- Fél négy lesz, két perc múlva. 
- Mi? – ültem fel azonnal. 
- Igen.. én is nem rég keltem – egy kis néma csönd lett. – ömm.. Kookie. 
- Igen? 
- Nincs… kedved átjönni ma? – kérdezte meg egy kis félelemmel. 
- De! – válaszoltam azonnal. – mikor? 
- Öhm.. mondjuk hét és fél nyolc fele? 
- Okés, ott leszek – pirultam el egy kicsit. 
- Rendben, akkor majd.. 
- Találkozunk – fejeztem be mondatát. 
- Igen, szeretlek, szia! 
- Én is Tae – és azzal kinyomtam a telefont. 
Huh.. ömm. Hét óra. Van még több mint három óra hosszám addig, elkészülni. Kikeltem az ágyból és lecseréltem a tegnap esti rajtam maradt ruhát és a szennyesbe dobtam majd elmentem lezuhanyozni és reggelizni a konyhába. 
- Jungkook! – szólt le az emeletről édesanyám. 
- Hm? – néztem fel a telefonom képernyőjéről. 
- Kozmetikushoz megyek aztán pedig NamJoon anyjával egy kicsit beszélgetek, tehát estefelé érek haza – mondta miközben, lesétált a lépcsőn. 
Édesanyám elég fiatalosan viselkedő, jó stílusú személyiség. Mikor elmondtam neki, hogy meleg vagyok kissé meglepődött majd elmesélte, hogy ő neki a fiúkon kívül egyszer kétszer lányokkal is volt dolga amit, mit ne mondjak.. á bele se akarok inkább gondolni. Végig néztem, ahogy az emelet és a földszint között rohangált el - vissza pólókat cserélgetve majd végül nyomott egy puszit a homlokomra és elhagyta a házat. A fali óra felé fordítottam a fejem és az idő mintha fénysebességgel haladna, a nagy mutató az ötösre mutatott. A bejárati ajtó felé indultam meg, majd lábaimra húztam a cipőm. Az estébe belegondolva eléggé elszabadult a fantáziám így nem tudom, mire számíthatnék. Nem akarok felkészületlen lenni még mielőtt megtörténne az életem egyik legmeghatározóbb eseménye. Vajon tényleg csak túlgondolom az egészet vagy csak egy szolid ott alvás lesz végül? Áh.. Tényleg nem akarok felkészületlen lenni. A telefonomra bámultam és a névjegyzéket kezdtem el lapozgatni, amikor megakadt a szemem Jimin nevén. Hogy került ez bele? De nem is baj, mert pont kapóra jött a dolog. Rányomtam a nevére és azonnal kicsöngött a vonal majd egy kis idő után felvette. 
- Halló? 
- Jimin? – kérdeztem meg a biztonság kedvéért. 
- Igen és.. Ju-Jungkook? Neked meg.. 
- Nem tudom, csak benne voltál a névjegyzékembe.. Na de mindegy is. Figyelj, lenne egy kis probléma.. – halkult el a hangom. 
- Mi történt Jungkook? – döbbent meg. 
- Noss.. izé.. tudnánk találkozni most? 
- Persze, csak nem tudom, hol laksz – kuncogott. 
- Hát a parktól nem messze, pontosabban.. tudod mit? találkozzunk ott, úgy könnyebb lesz. 
- Rendben akkor már is ott vagyok – mondata után, azonnal megszakadt a vonal. 
Felálltam a székből, vettem magamhoz egy kis pénzt és kimentem az utcára. Bezártam magam mögött az ajtót majd elindultam az említett park felé. Az utcánkból kiérve meg is érkeztem a gyönyörűen kiépített természeti helyre. Szokásosan most is kevés ember volt kint a szabadban. Közelebb sétáltam, egészen a szökőkútig majd végig jártam az egész parkot mire egy padnál Jimin fekete fürtjeit véltem felismerni. Odasiettem hozzá. 
- Jimin – nézett hátra válla fölött, majd felpattant és magához ölelt. 
- Jungkook, nagy baj van? – engedett el keze szorításából. 
- Hát ő.. nem igazán baj, hanem inkább tanácstalanság – ültünk le a padra. Sóhajtottam egy nagyot és tovább folytattam. – szóval az helyzet, hogy ma Tae elhívott magához estére és valószínűnek tartom, hogy több minden lesz egy kis összebújós filmnézésnél – felé fordultam és a fülig érő mosolyával figyelt. 
- Áhh értem – nevetett fel egy kicsit. Eléggé kínosnak éreztem most ezt az egészet, hogy erről kell, vele beszéljek. – szóval neked ez lesz az első ugye? – nézett rám. 
- Igen.. – hajtottam le a fejem majd vállamra tette egyik kezét. 
- Jungkook ez nem.. aish.. hogy mondjam. Szóval ez nem egy szégyellni való dolog. Nekem is Hobival volt az első. 
- Tudom.. és.. ne nézz hülyének, de kell óvszer ugye? – néztem fel rá, és kérdésemtől hangosan felnevetett és vállamról le vette a kezét.
- Nem hiszem, hogy jelentene bármit is, ha nem használnátok. Mi sem használtunk – kuncogott még mindig. 
- E-e-eljönnél velem megvenni? – néztem rá kis kutya szemekkel. Hajába túrt még mindig mosolyogva és felém fordult. 
- Igen el – egyezett bele, majd felálltunk és a bevásárló központ felé vettük az irányunk. A megszokottabbnál kisebb az üzlet még is rengetegen járnak ide. 
- Tudod, hol van? – kérdezte, nézelődve a sorok között. 
- Gőzöm sincs – sétáltam utána. 
Elhagytuk az édességes és a háztartásbeli részleget majd ez után a higiéniás, kozmetikumos sorba sétáltunk be. Mindenhol samponok, tusfürdők és sminkek, amik mellett megállt Jimin és a szemceruzákat nézegette, de én egy óvszeres dobozt sehol sem láttam. - Ha itt nincs, akkor mégis hol lehet? – sétáltam vissza hozzá és kezéből visszatette a polcra az elvett smink terméket. 
- Nem tudom. Őszintén még sosem volt ilyenben részem Kook tehát nem jó embert választottál erre a feladatra – nevetett. – Aish nekem kell az a szemceruza – fordult vissza és büszkén magához vette a tárgyat. 
Nem gondoltuk úgy, hogy esetleg más sorokban lenne kitéve, ezért elindultunk a pénztárhoz ahol hosszú sor állt. 
- És most akkor még is mi legyen? – néztem rá kétségbe esve. 
- Ömm – meredt a pénztáros mellett lévő kis polcra, amin vagy hat fajta óvszeres doboz állt. Nagyot nyeltem és Jiminre néztem, aki kicsit elnevette magát. 
- Vedd le – hajoltam füléhez, hogy ne hallja senki más rajta kívül, mit szeretnék. 
- Nem, te vedd le – mondta maga elé halkan. A kasszánál pedig egy ember kifizette a vásárolt dolgait és haladt a sor. 
- Vedd, már le kérlek – estem kétségbe teljesen, de úgy láttam ez őt, egy cseppet sem tette kínos helyzetbe.
- Nem veszem! – haladt egyel előrébb ismét a sor és már csak két ember állt előttünk majd már csak egy férfi volt, akinek nem volt túl sok mindene. Jimin rám nézett, majd egy aprót bólintott, hogy még most vegyem le, mert túl késő lesz. Ezzel még nem is lett volna baj tényleg, ha nem állnak mögöttem vagy hatan és köztük gyerekek is. Nagyot nyeltem és remegő kézzel a polc felé nyúltam. Vajon mi a különbség köztük? Melyik a jó? Egyáltalán van ennek mérete? Úristen nem tudom, csak azt, hogy már elkezdtem izzadni is. A kasszán elhúzta a fiatal hölgy az utolsó terméket is. A pasas fizetett és Jimin arrébb lépett. A kezem még mindig kinyújtva volt a polc felé és végül egy lila színű dobozt levettem róla, majd az áruszalagra dobtam. Az izzadtság cseppek lefolytak halántékomon majd mély levegőt véve kifújtam azt. Lehunytam a szemeim, úgy nyúltam zsebembe és vettem elő a papírpénzemet, hogy minél előbb túl legyek ezen majd Jimin is kifizette a szem ceruzáját és én léptem a kasszás elé. 
- Ennyi lesz? – mosolygott rám a hosszú barna hajú eladó lány, akinek a tekintete aztán köztem és Jimin között cikázott. Na, ne.. most biztos azt hiszi, hogy.. aigoo! 
- I-igen.. – istenem csak haladjunk már. 
- Most akciósak a síkosítóink is – hajolt közelebb hozzám a lány. Uram isten, legszívesebben most elásnám magam itt helyben. – 500 Won lesz – mosolygott még szélesebben, majd remegő kézzel felé nyújtottam a pénzt és elvettem a szalagról a kis dobozkát. 
- Á te jó ég – temettem tenyereim közé az arcom. 
- Nem is volt ez annyira durva – nevetett ki Jimin.
- Huh.. de legalább megvan – emeltem magam elé a dobozt. Majd alaposabban megnéztem, hogy mi is van rá írva. 



 „12 ultra finom óvszer, extra síkosítóval a fokozott élményért” 
- Azta kurva ez extra síkosítós! – nevetett fel Jimin a reakciómon, miközben kiértünk a boltból. 

- Akkor az biztos jó! – kacagott még mindig majd a dobozt beletettem dzsekim zsebébe.
- Mennyi az idő? – kérdeztem. 
- Fél hét – válaszolt. 
- Huh.. nem soká mehetek V-ékhez. 
- Hányra kell menned pontosan? 
- Hétre, vagy fél nyolcra már ott kéne lennem – a szívem most még jobban elkezdett kalimpálni, ahogy belegondoltam mi lesz, ha már mellette leszek. Jiminnel visszasétáltunk a parkba majd megköszöntem neki, hogy velem tartott az óvszer szerzési akciómban, ami aztán lehet nem is fog kelleni, majd hazamentem én is. Gyorsan felszaladtam az emeletre és igaz lezuhanyoztam már ma, de megtettettem még egyszer. Kicsit kihúztam a szemem egy fekete szem ceruzával és megigazítottam a hajam. - Huh – néztem farkas szemet magammal a mosdó kagylóra tenyerelve. – Jeon Jeonguk, ez lesz életed legjobb estéje! – mutattam magamra, majd kimentem a fürdőszobából, egyenesen le a nappaliba, majd néztem utoljára egy időt. – Hét óra – mondtam magam elé. Újra felvettem a cipőim, a dzsekit magamhoz véve kivettem a dobozt. Kibontottam és egy darabot a zsebembe csúsztattam. Gondolom nem fog kelleni az egész, úgyhogy letettem az asztalra és végre elindulhattam Taehyungék háza felé. 


♦ Taehyung Pov ♦

Éles fény hasított be az ablakomon ami a frissen felnyílt szememet kellemetlenül kezdte égetni. Anyukám állt előtte hirtelen elrántva a függönyt róla. - Kelj fel, Taehyung! Három óra - lépett mellém összefont karokkal. A tegnap este után eszem ágában sem volt ellenkezni neki. Mit ne mondjak, eléggé ki lettem osztva a rendőrségi ügyem miatt, mellesleg az ő szavaival élve el vagyok tiltva minden kézzel fogható dologtól amit csak el birok képzelni. Sose volt egy szigorú szülő, igazából bármit meg tudtam vele beszélni amit akartam, ugyanis neki is voltak ügyei régen, amikkel tisztában voltam. Jungkookról és nyíltan beszélhettem vele, ugyan is ő ezt is megértette. Ellenben apukám már nem olyan megértő mint ő, de hála anya jó szívűségének, nem szólt neki, mondva, hogy ez az utolsó alkalom. Kikászálódtam az ágyból és ágyazni kezdtem - Apáddal elmegyünk éjszakára egy jótékonysági bálra. Ha megtudom hogy ki mered tenni a lábad a lakásból... - állt meg egy pillanatra mondandójába, majd végig nézve rajtam megrázta a fejét - Kit is álltatok... Csak... Ne kerülj rendőrségre - azzal arcomra nyomott egy puszit. - Rendben anyu - mosolyogtam szerényen rá - Szeretlek. - Én is téged - lépett ki a szobámból, majd kis idő múlva hallottam a bejárati ajtó csukódását is. Visszaemlékezve a tegnap éjszakára, valójában azt kell, hogy mondjam, egy remek estével lettünk gazdagabbak. Életünkben először próbáltuk ki a füvet, ami nem csak nekem, de a többieknek is látszólag tetszett. Jungkooknak végképp. Bevallom, nagyon féltem őt ilyenkor. Nem szeretném, ha bármi hasonlót csinálna a tudtom nélkül, bármennyire is jól állt neki. Fél négy lesz három perc múlva és én egy szál alsó nadrágban állok a szoba közepén. Megpillantom az ágyamon heverő telefonom és gyorsan leültem az ágyra kezembe véve a készüléket. Kook nevét kerestem ki a névjegyzékben és hívni kezdtem. Pár csengés után fel is vette. - Jó reggelt szerelmem, jól aludtál? - köszöntem. - Jó reggelt Tae - ásított a lehető legédesebben. - Úgy hallom, akkor még nem aludtad ki magad - nevettem bele a telefonba. - Nem igazán. Hány óra? - mormogott kómásan. Mennyire elképesztő lehet most a kis borzos hajával. A fali órámra tekintettem. - Fél négy lesz két perc múlva. - Mi? - lepődött meg éles hanggal. - Igen. Én is nem rég keltem - egy pillanatnyi csend telepedett közénk, amikor beugrott, hogy miért is hívtam - Ömm... Kookie.
- Igen? - Nincs kedved átjönni ma? - kérdeztem, valamiért remegő hangon. - De! - válaszolta hirtelen - Mikor? - Ömm... Mondjuk hét és fél nyolc fele? - Okés, ott leszek - mondta lágy hangon. - Rendben, akkor majd... - Találkozunk - vágott a mondatomba - Igen, szeretlek, szia! - köszöntem el tőle mosolyogva. - Én is Tae - azzal rám nyomta a telefont. Szóval van három és fél órám, hogy rendbe tegyem a szobám és összeszedjem magam. Meglesz. Kikaptam a szekrényemből egy farmer nadrágot és egy fehér pólót, majd lementem a konyhába és összedobtam magamnak egy kis reggelit. Az idő úgy telik, mintha fel lenne minden pörgetve. Negyed hét. Visszamentem a szobámba és a földön fekvő ruháimat kivittem a szennyesládába, majd felporszívóztam és végül nyugodtan dőltem le az ágyra. Jungkook nem soká elindul. Most először fog nálunk aludni, így gondolom valamit el kéne terveznem és nem a véletlenre bízni, hogy mit fogunk mégis csinálni. Leültem a CD-s polc elé és kutatni kezdtem, azonban csak olyan filmeket láttam, amiket vagy kis milliószor láttam, vagy csak annyira szörnyűek, hogy képtelen lennék megnézni. Ismét a mobilomhoz nyúltam és Suga számát kezdtem keresni. Hívni kezdtem és szinte azonnal fel is vette. - Csá tesó - kiabált a telefonba. - Csáó. Na figyi az van, hogy itt alszik Kookie és kéne egy jó film - hadartam el gyorsan. - Tae. Ne hülyéskedj. Komolyan ott alszik nálad Jungkook és te filmezni akarsz? - Mit kéne csinálnunk? - kérdeztem reménykedve, hogy elkerüljük a témát. - Dugjatok - jelentette ki, egy percig se tétovázva. Persze, nyilván megfordult a fejembe, hogy talán, esetleg sor kerül rá. De... Rettenetesen félek. Sose csináltam még se lánnyal, se fiúval. Lett volna rá lehetőségem, nem erről van szó, csak egyszerűen nem mertem. - Ahhh Suga én... - dörzsöltem meg a homlokom. - Gyerünk már! Előbb vagy utóbb, de úgy is meg kell tenned. Miért ne lehetne ez Kookkal? - próbált győzködni. Nagyon jól tudja, hogy még szűz vagyok, ami igazából csak még kínosabbá tette a helyzetet. - Majd. Talán. Egyszer - zártam le a témát - azért... Köszi a tanácsot. Csá haver. - Hát... Szia V - köszönt el lehangoltan. Sóhajtva egyet hátra dőltem az ágyamban és pihentetni kezdtem a szemem. Talán kicsit elszundíthattam, ugyanis a csengő éles hangjára ugrottam fel az ágyból. Jungkook. Nincs semmi filmem. A CDkhez nyúltam és kihúztam egyet, amin még csak a cím se volt rajta, majd lerohantam az emeletről egyenesen a bejárati ajtóhoz és kinyitva azt, megpillantottam szerelmemet. Hihetetlenül édes volt. Fekete tincsei a szokásosan voltak fésülve, szeme pedig enyhén kihúzva, ami kiemelte a szokásosnál is jobban csillogó szemeit. - Szia Kook - köszöntem egy lassú csókot adva neki. Elképesztően lágy és puha volt, amit szívem szerint egész nap éreztem volna, de lassan elváltunk egymás ajkaitól. - Szia TaeTae - lépett be a házunkba, miközben becsuktam az ajtót - mesélj... Mi volt tegnap este? - Hát... Anya nagyon kiosztott, apa pedig nem tud róla. De egyébként túl vagyok rajta és már nincs baj. Ellenben a rendőr most már kifejezetten figyel ránk, ami nem túl jó - zártam rövidre, miközben levettük a cipőnket és csuklójától fogva felvezettem a szobámba. - Nagyon drága volt a bírság? - ült le az ágyamra ölbe tett kézzel. - Nem mondott anya semmit. De mindegy is. Arra gondoltam, hogy nézhetnénk filmet - mosolyogtam rá halványan. - Na és mit? - Ömm... Hát itt van ez... Ez nem tudom mi... Gondolom valami jó film. Talán romantikus. Vagy akció... Nem tudom... Talán.. - Tökéletes lesz - nevetett halványan, majd felfeküdt az ágyra. - Oké - könnyebbültem meg, majd elindítottam a filmet. Lefeküdtem mellé, majd válla fölött átölelve magamhoz húztam, ő pedig a derekamat ölelte át. Kölnije illatára kirázott a hideg. A film elkezdődött. Érthetetlen és unalmas volt, de egyikünk se mondta ki, csak szó nélkül bámultuk a készüléket. Fészkelődött egy kicsit rajtam, végül combját az enyémre rakta és úgy bújt hozzám még jobban. Felkarját kezdtem simogatni, amitől egy pillanat alatt libabőrös lett. A film első tíz percénél járunk és hogy őszinte legyek, fogalmam sincs eddig mi történt. Lejjebb csúsztattam a kezem combjához és azt kezdtem el simogatni. Nyakam hajlatába adott egy puszit, amitől engem is kirázott a hideg. Combját egyre feljebb kezdtem masszírozni, míg nem már teljesen a combtövéhez értem és ott kezdtem el munkálkodni kezemmel. Farmer zsebében szüntelen csörgést hallottam. Valószínűleg egy zacskó. Vagy valaminek a papírja lehet. Kitapogatva formáját, viszont már kissé kezdett kirajzolódni előttem a kép. Belenyúltam a zsebébe és kihúztam a kis lila csomagolásban lévő óvszert. Felhúzott szemöldökkel meredtem rá, egy perverz mosolyt felvéve arcomra, míg ő kikerekedett szemmel bámulta a kezemben tartott zacskót. - E-ez nem... Ne-nem az amire gondolsz - dadogott vérvörös arccal, miközben kikapta kezemből és visszadugta a zsebébe. Jungkook... Le akar velem feküdni? Képes lenne nekem adni a szüzességét? - Jézusom - ült fel az ágyon és térdén támaszkodva beletúrt a hajába. Egy pillanatig még elégedetten néztem szerelmem, majd egy halvány mosollyal mellé húzódtam. - Gyere - húztam vissza az ágyba, hátára fektetve. Talán Sugának igaza van és épp itt az ideje, hogy végre valakivel megtörténjen. Nem. Nem csak valakivel. Jungkookkal. Az emberrel akit mindennél jobban szeretek. Fölé emelkedtem és megcsókoltam. - Semmi baj - simítottam végig kétségbeesett arcán. Szájára tapadtam és jobb kezemet a nyaka köré fontam, miközben a ballal pólója alá nyúltam. Hasán egy két izom szépen ki volt dolgozva, amiken végig futtattam az ujjaimat, mire belesóhajtott csókunkba. Karjait átfonta nyakam fölött és szorosan magához húzott. Elváltam ajkától és haját kisimítva gyönyörű arcából próbáltam vele szemkontaktust teremteni. - Én leszek az első? - eresztettem felé egy biztató mosolyt, mire nyelt egyet és lesütötte rólam a tekintetét. - Ez változtat valamit? - kezdett el ismét vörösödni. - Kookie... - emeltem fel fejét állától. - én se csináltam még - mondtam, mire meglepődött arccal könnyebbült meg. Nyakát kezdtem el lassan, érzékien csókolni. Minden egyes ponton áthaladtam, miközben kezemmel egyre feljebb gyűrtem pólóját. Egy helyen megállva gyengén megharaptam a bőrt, amitől egy kisebbet nyögve végig húzta körmeit a hátamon. Pólója alját megfogtam és egy könnyű mozdulattal leemeltem róla azt, mire ő is feltűrte az enyémet és leeresztette a földre. Még egy csókot adtam neki hozzá simulva, érezve, hogy egyre kevésbé férünk el nadrágunkban. Alsó ajkát szelíden megharaptam, majd ismét nyögött egyet. Nyelvemet áteresztettem az övé mellé és masszírozni kezdtem azt. Kezét becsúsztatta kettőnk közé és nadrágom gombját kezdte kigombolni, majd elválva tőle, lehúztam magamról. Követtem őt és én is levettem farmerjét. - Biztos hogy készen állsz? - hajoltam vissza fölé. - Egészen biztos - mosolyodott el. Boxerem pereménél fogva lehúzta rólam, majd elpirulva nyelt egyet és rám nézett nagy szemeivel. Visszafeküdtem rá és miközben mellkasát csókolgattam én is lehúztam utolsó ruhadarabját és eldobtam. Egy óvatos pillantást vetettem férfiasságára, aminek meglepően nagy mérete miatt halvány mosolyt vettem fel, majd visszahajolva ajkához, ismét táncba hívtam nyelvét. Csupasz csípőmet leengedtem és nemességeink egymásnak nyomódtak. Jungkook felszisszent és összerándult alattam. - Nyugi - váltam el szájától. - vigyázok rád - azzal újra a nyakát puszilgattam. Megálltam egy ponton és óvatosan szívni kezdtem. Fejét hátra szorította és kicsiket sóhajtott - Szeretnéd ha feltenném...? - böktem fejemmel a földön fekvő nadrágra, célozva ezzel a zsebében lévő óvszerre. - Hagyd csak - húzott le magához, egy újabb csókra. Befészkelődtem combjai közé, ő pedig felhúzta térdeit. Szuszogva végig simítottam felső testén, majd benyálazva két ujjamat, bejárata felé vezettem, majd lassan becsúsztattam azokat, amitől felnyögött egyet és a hátamba mart. Miközben ujjaimat lassan mozgattam benne, szerelmem kéjes nyögéseit hallgatva hasát puszilgattam, majd néhány helyen megszívtam a bőrt. Kihúztam az ujjaimat és fölé hajolva figyeltem a már is ziháló arcát. Homlokára adtam egy csókot, majd a már lüktető tagom lassan belé csúsztattam. Fejét a párnába nyomta és ívbe feszült háttal próbálta ordítását visszafojtani, amiből egy keserves nyögés született. Nyugtatásként ajkára tapadtam. Rettenetesen szűk volt méretemnek, ezért nem bírtam benne mozogni. - La-lazulj e-el - ziháltam elválva tőle. Megemeltem, majd újra löktem egyet a csípőmön. Még mélyebbre vájta körmeit a hátamba, hangosan sziszegve. Amint éreztem, hogy kezd ellazulni, egyre sűrűbben kezdtem el lökni csípőmet, amitől keservesen kezdett nyögdécselni. - Fá-ájh... Tae... - csordult ki egy könnycsepp a szeméből. - Mindjárt... Mi-mindjárt jobb leesz - csókoltam le a könnycseppet az arcáról. Egy idő után már könnyebben mozogtam benne, ami egyre kellemesebb érzés lett. Mélyebbre csúsztattam férfiasságom, amitől az én számat is elhagyta egy egy nyögés. Sóhajtások és nyögések töltötték be a szoba minden szegletét. Jungkook egyre élvezetesebben vonaglott alattam, már kisebbeket nyögve. Löktem egy nagyobbat csípőmön, ezzel mélyebbre hatolva benne, amitől háta ívbe feszült és egy hangosat nyögött. - Mé-ég egyszer - zihálta, én pedig még egyszer megismételtem ugyanezt a mozdulatot, felszisszenve. Kijjebb húzódtam belőle, majd egy hasonlóan nagy mozdulattal ismét egész méretemmel benne voltam. Fejét felemelve nyakam hajlatába túrta, miközben egy nagyobb nyögés közben kettőnk közé élvezett. Leengedte magát, és gyorsan szuszogni kezdett. Még egyszer megismételtem az előző mozdulatom, mire én is elértem a leggyönyörűbb pontot, és követve őt, és is elmentem. Ráfeküdtem és magához szorítva puszit nyomott az arcomra. - Szeretlek Taehyung - mondta. - Én is, szerelmem - húzódtam ki belőle, majd lefeküdve mellé, a plafont kezdtem bámulni. A Tv zaja elnyomta szuszogásunk, ami zavarni kezdett, így a távirányító után nyúlva kikapcsoltam azt. Sötétség lepte be a szobát. Szótlanul feküdtünk egymás mellett, amíg mindketten abba nem hagytuk a sűrű levegő vételt. Egyszerűen csodálatos érzés volt. - Tae... - fordult felém halvány mosollyal. - Igen? - Mikor fogjuk megismételni? - húzódott egyre szélesebbre pimasz mosolya. Elnevettem magam és átölelve hátát magamra húztam. - Hát rajtam nem múlik Kookie - adtam egy csókot a homlokára. Fejét nevetve mellkasomra fektette és egy nagyot sóhajtva lecsukta apró szemét. - Jó éjszakát - motyogta. - Neked is Jungkook - szorítottam teljesen magamhoz.
♦ Jungkook Pov ♦
Szerencsére nem lakik túl messze tőlem, körülbelül két utcányira. Bejárati ajtójukhoz érve, rányomtam a csengőre és kis idő múlva Tae nyitott ajtót. - Szia Kook – köszönt, és felém hajolva egy apró csókot adott majd lassan elváltunk egymástól. - Szia TaeTae – léptem be az ajtón. - mesélj... Mi volt tegnap este? - Hát... Anya nagyon kiosztott, apa pedig nem tud róla. De egyébként túl vagyok rajta és már nincs baj. Ellenben a rendőr most már kifejezetten figyel ránk, ami nem túl jó – zárta rövidre mondandóját, majd levettem a cipőm és csuklómnál megragadva felvezetett a szobájába. - Nagyon drága volt a bírság? – ültem le ágyára karba tett kézzel. - Nem mondott anya semmit. De mindegy is. Arra gondoltam, hogy nézhetnénk filmet – jól gondoltam, hogy ezzel fogjuk kezdeni az estét. - Na és mit? - Ömm... Hát itt van ez... Ez nem tudom mi... Gondolom valami jó film. Talán romantikus. Vagy akció... Nem tudom... Talán.. - Tökéletes lesz – nevetettem halványan, majd fentebb csúsztam az ágyon. - Oké – mondta nagyot nyelve, és betette a CD-t a lejátszóba. Lefeküdt mellém és vállamat átölelve magához húzott én pedig a derekát öleltem át. Édes parfüm illata, azonnal megcsapta az orrom. A film zenéje felcsendült és elkezdődött. Egy darabig bámultuk a készüléket, szótlanul. Egyáltalán nem értettem meg miről is szólna az egész sztori, de valahogy nem is érdekelt. Fészkelődtem egy kicsit majd lábam combjára tettem és még közelebb húzódtam hozzá. Hirtelen érintésétől libabőrös lettem, amint elkezdte simogatni a felkarom. Egyáltalán nem tudom hány perc telt már el a filmből, de sokat haladhatott, mert már teljesen ismeretlen szereplők voltak a képernyőn. Kezét lejjebb csúsztatta combomhoz és azt kezdte el simogatni. Szívverésem egyre hevesebben kezdett dobogni. Nyaka hajlatába adtam egy puszit majd kezével egyre fentebb haladva masszírozta a combom, míg nem elérte a nemi szervem körülötti részt és ott folytatta keze munkálkodását. Egyre jobban kezdtem tartani attól mi lesz, ha megérzi a zsebemben lapuló óvszeres zacskót. Valószínűnek tartom, hogy most vehette észre az ismeretlen tárgyat, mert masszírozásom abba hagyta. Belenyúlt zsebembe és kihúzta a kis lila zacskót, felhúzott szemöldökkel. Istenem, de gáz. - E-ez nem... Ne-nem az, amire gondolsz – dadogtam vérvörös arccal, és kikaptam kezéből majd gyorsan visszatettem zsebembe. - Jézusom – húzódtam el tőle, majd térdemet magamhoz húzva elrejtettem az arcom és hajamba túrtam. Nem így akartam, a tudtára adni, hogy szeretném, ha megtörténne.. elrontottam mindent. - Gyere – húzott vissza maga mellé és ledőltött az ágyra. Most igazából nem tudom, hogy félek e vagy csak izgatott vagyok, vagy egyszerre mind a kettő, de a szívem már majd kiugrott a helyéről. Fölém hajolt és lágyan megcsókolt. - Semmi baj – simított végig arcomon majd újra ajkaimra tapadt. Jobb kezét nyakam köré fonta, míg a ballal pedig a pólóm alá nyúlt és kezdte simogatni hasfalam, amitől belenyögtem csókunkba. Karjaim nyaka fölött átfontam és még jobban magamhoz húztam. Elvált ajkaimtól és hajamat végig simítva mélyen szemeimbe nézett. - Én leszek az első? – mosolygott rám, de mind, hiába ha egyszer kellemetlenül éreztem magam emiatt. - Ez változtat valamit? - Kookie... – emelte fel fejem - én se csináltam még - mondta, ami teljesen váratlanul ért. Kim Taehyung a nagy nőcsábász még szűz volna? Pedig azt hittem már rég túl van ezen. Ajkaival kis csókokat hintett nyakamra, miközben kezével egyre fentebb gyűrte pólómat. A gyengédségét megszokva, teljesen váratlanul ért, amikor beleharapott bőrömbe, amitől egy kisebb nyögést hagyta el a szám. Körmeimet végig húztam hátán, amitől felbátorodva a pólómat megfogta és lehúzta rólam. Nem akarom megengedni neki azt, hogy csak ő élvezze a csupasz felső testem ezért én is levettem róla felsőjét és lassan leeresztettem magunk mellé a földre. Adott még egy csókot, hozzám simulva és alsó ajkam kissé megharapta, amitől ismét nyögtem egyet. Nyelvével utat tört számba és lassú táncot jártak izmaink. A nadrágomban kezdett szűkös lenni a hely ezért kettőnk közé nyúlva nadrágja gombjához nyúltam. Elvált tőlem majd lehúzta magáról a ruhadarabot és rólam is. - Biztos, hogy készen állsz? – hajolt vissza fölém. - Egészen biztos – mosolyodtam el. Bokszerje pereméhez nyúlva lehúztam róla a textil és méretét meg látva, elpirulva ránéztem. Visszafeküdt rám és mellkasom csókolgatása közben eltüntette rólam is a ruhadarabot. Egy újabb, lassú csókot adott és csípőjét leengedte, amitől nemességeink egymásnak nyomódtak. Egy kissé összerándultam alatta a szokatlan érzéstől és felszisszentem. - Nyugi - váltam el ajkaimtól. - vigyázok rád – s azzal nyakam kezdte el puszilgatni majd megállt egy ponton és óvatosan megszívta bőröm. Fejemet a párnák közé szorítottam és aprókat sóhajtottam. - Szeretnéd, ha feltenném...? – bökött fejével a nadrágomra, amelyben ott volt a kibontatlan koton. - Hagyd csak - húztam le magamhoz egy csókra. Lábaim közé furakodva, felemeltem térdeim. Meg fog történni. Most. Életem legjobb pillanata be fog következni. Végig simított felső testemen majd a szabad kezén két ujját benyálazva, lassan bejáratomba csúsztatta azokat és hátába martam a fájdalomtól. Nagyon kellemetlen volt, ahogy lassan mozgatni kezdte bennem. Kéjes nyögéseim lepték be a szobát, a film alaphangját elnyomva. Hasamat kezdte el puszilgatni, néhány helyen kissé megszívva a bőrt. Ujjait kihúzta bejáratomból, majd homlokomra adott egy puszit és hatalmas péniszét lassan belém csúsztatta. Hátam azonnal ívbe feszült és fejem a párnának nyomtam. Eszméletlenül fájt a nagy mérete a szűk alfelemben. Legszívesebben felüvöltöttem volna a fájdalomtól, de csak egy keserves nyögés hagyta el a számat. Mozdulatlanul feküdt rajtam, majd ajkaimra csókolt. - La-lazulj e-el – zihálta ajkaimtól elválva. Csípőjét megemelve még jobban bentebb csúszott, amitől mélyebbre vájtam körmeimet. Lassan elkezdett bennem mozogni, ami még mindig iszonyatosan fájt. - Fá-ájh... Tae... - csordult ki egy könnycsepp szememből. - Mindjárt... Mi-mindjárt jobb leesz – csókolta le a könnycseppet arcomról. Pár perc elteltével, már könnyebben tudott bennem mozogni. Mélyebbre csúsztatta férfiasságát, amitől már neki is kezdett előtörni az orgazmusa. Hangos nyögéseink lepték be az egész szobát. A fájdalmamat kellemes érzés váltotta föl és már kisebbeket nyögtem alatta majd nagyobbat lökött csípőjén, mint eddig és elért bennem egy olyan pontot, amitől ismét ívbe feszült a hátam majd egy hangos nyögés hagyta el a szám. - Mé-ég egyszer – ziháltam, és újra lökött rajtam egy nagyot ismét elérve bennem azt a csodás pontot. Kijjebb húzódott és megismételte mozdulatát, amitől az egész mérete bennem volt. Fejemet megemelve nyaka hajlatába túrtam és egy nagyobb nyögés kíséretében kettőnk közé élveztem. Csípőmet leeresztve, gyors szuszogásba kezdtem. Utoljára lökött rajtam még egyet és forró nedvét megéreztem magamban. Rám feküdt és magamhoz szorítottam egész testét majd egy puszit nyomtam az arcára. - Szeretlek Taehyung – mondtam. - Én is, szerelmem – húzta ki belőlem férfiasságát majd lefeküdt mellém és, a plafont kezdte bámulni. A tv zaja elnyomta szuszogásunk és V a távirányító után nyúlva kikapcsolta a készüléket. Ahogy képzeltem, csodálatos érzés volt. - Tae... – fordultam felé mosolyogva. - Igen? - Mikor fogjuk megismételni? – húztam perverz mosolyra az arcom, majd nevetve hátamnál fogva magához húzott - Hát rajtam nem múlik Kookie – adott egy puszit homlokomra. Mellkasára tettem a fejem és lehunytam szemeim. - Jó éjszakát - motyogtam. - Neked is Jungkook – szorított teljesen magához.





2 megjegyzés:

  1. JAAAAJ, DE EDESEK... istenem, ez irto edes, mennyire tanacstalanok, megis mindketten akartak, es ahh... nagyon jo ez a kulon resz is...
    Remelem hamar lesz folytatasa a fo szalon futo JiHopenak is!☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi :D Nagyon örölünk, hogy tetszett!! ^^ Hamarosan lesz folytatás <3

      Törlés